چند وقتی ئه هوس میرزاقاسمی کردم، ولی نمی دونم بادمجون و چطوری کباب کنم روی این گازهای برقیِ بی شعله، شعله پخش کن هم دارم ها ولی می ذارم رو گاز اصلا انگار نه انگار، یعنی حالا در حدی نیست که بادمجون کباب شه
می دونم که می شه بادمجون و تو فر هم پخت، ولی خب مثل بادمجون کبابی که نمی شه
منقل هم نداریم در ضمن
همین دیگه، آیا کسی راهی چیزی؟
.
3 comments:
توی فر هم بذاری خوب میشه
یا توی فر یا توی مایکرویو
ممکنه اون حالته خوبه دودی شدن رو نداشته باشه اما خوب میشه
یه آتیش کوچولویی نمی تونین تو حیاطی جایی به پا کنین؟
البته من شخصا مزه ی دود بادمجون رو دوست ندارم و سرخ شده اش رو ترجیح می دم :دی
آتیش که نمی شه تو حیاط
شاید اگه یک بار رفتیم جنگلی جایی این کار و کردم
احتمالا تو فر رو هم امتحان کنم ببینم چی می شه
Post a Comment